Redskapsmoduler ISOBUS

Redskapsmoduler ISOBUS

Vi nu erbjuda ISOBUS för eftermontering på befintliga redskap, ex. sprutasåmaskin eller spridare!
Ditt befintliga redskap kan uppgraderas med toppmodern automatik!

Apollo

Apollo är en ISOBUS-kompatibel redskapmodul för eftermontering på växtskyddssprutor. För att uppnå största möjliga flexibilitet har Apollo-systemet utvecklats för att fungera ihop med alla ISOBUS-kompatibla terminaler. Modulen är innesluten i ett robust alu-hölje. Färdiga kabelsatser finns för olika ventilfabrikat.

Apollo-systemet dyker upp i konsolens UT (Universella Terminal) och innehåller alla typiska grundfunktioner för sprutan som dosering, arealmätning, tanknivå, sektionshantering m.m, och ett koppel av smarta funktioner som underlättar växtskyddsarbetet.

Prisexempel: 28 450:- passande för TeeJet ventilpaket.
Förutsätter ISOBUS kompatibel traktor och flödesmätare. Flödesmätare, trycksensor och liknade finns självklart också för eftermontering om dessa saknas.

Läs mer om Apollo »

Artemis

Topcon Artemis är en ISOBUS kompatibel såmaskinsmodul med sensorer för ombyggnad av en befintlig luftassisterad såmaskin till variabel dosering (ex. Accord-systemet). Artemis klarar att styra upp till 4 produkter och kan användas med Topcon X25, X30 eller X35 eller med annan ISOBUS-kompatibel terminal.

Pris: 47 300:- för komplett sats med 1 motor, 19 975:- per extra motor kit

Läs mer om Artemis »

Athene

Topcon Athene är en ISOBUS-kompatibel redskapsmodul för bältspridare med sensorer för ombyggnad till variabel dosering.
Utrustningen säkerställer att spridaren utnyttjar olika bulkprodukter som gödning, kalk eller sand på bästa sätt. Athene kan användas med Topcon X25, X30 eller X35 eller med annan ISOBUS kompatibel terminal.

Prisexempel: 26 600:- för grundsats med givare

Läs mer om Athene »

Intressant, kontakta mig om ISOBUS för redskap! »