Kampanj X25 + ratt AES-35

Satsen innehåller X25 konsol, AGI-4 mottagare, AES-35 elektrisk rattmotor, rattstångsadapter, Hjulvinkelsensor, beslag och takplatta för mottagare, RAM-beslag för konsol och generell kabelsats. Dessutom ingår en Wifi-dongel för fjärrsupport.

Nu endast: 85 000:-

Ord.pris: 109 375:-
Kampanjen gäller så länge lagret räcker.


Fördelar

Horizon Remote Support för enkel fjärrstyrning och fjärrsupport ingår!

Topcon X25 är en 8,4” pekskärmsdator med svenska menyer. Funktioner som autostyrning, sektionsautomatik och en högupplöst skärm med flyttbara informationsfönster ger ett mycket intuitivt och enkelt handhavande.

Förutom autostyrning erbjuder X25 redskapsautomatik, det ingår fullt stöd för ISOBUS Universal Terminal (UT) och ISOBUS Task Controller (TC) för upp till 200 sektioner vid arbete med redskap som stöder ISO-standarden. X25 kan även styra redskap via XLinks, som är en seriell uppkoppling mot en befintlig redskapsdator för kontroll av dosering och/eller sektionsautomatik. För redskap som inte är anpassade för ISOBUS eller kan använda XLinks kan man ansluta Redskapsmoduler, eller bygga om redskapet med ISOBUS moduler, ex Apollo för spruta och Artemis för såmaskiner.